Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blokker

Wil je een schoonmaakhulp in Blokker? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Blokker! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-blokker

Een schoonmaakster in Blokker gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Blokker inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blokker vergelijken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Hoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blokker

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Blokker

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Blokker, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oosterblokker, Schellinkhout, Wervershoof en Hauwert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder vind je de meest gangbare klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Blokker. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot zo’n €15,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Blokker huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Blokker?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie