Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoorn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hoorn? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hoorn! Op ons portaal vind je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hoorn

Een schoonmaakster in Hoorn inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Hoorn inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Hoorn vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van praktische applicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoorn

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hoorn

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoorn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Koggenland, Medemblik, Drechterland en Stede Broec.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hoorn. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €19,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Hoorn huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hoorn?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie