Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Medemblik

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Medemblik? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Medemblik! Op deze pagina vind je praktische tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-medemblik

Een schoonmaakster in Medemblik inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Medemblik inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Medemblik inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Medemblik

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Medemblik

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Medemblik, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Opmeer, Dijk en Waard, Koggenland en Hoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Medemblik. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €19,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die opgepakt worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Medemblik huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Medemblik?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie