Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwaanshoek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Zwaanshoek? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zwaanshoek! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zwaanshoek

Een schoonmaakster in Zwaanshoek gezocht

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Zwaanshoek inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Zwaanshoek zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwaanshoek

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zwaanshoek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zwaanshoek, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vijfhuizen, Cruquius, Hoofddorp en Bennebroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder vind je de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zwaanshoek. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot wel €19,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zwaanshoek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zwaanshoek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie