Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Cruquius

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Cruquius? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Cruquius! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-cruquius

Een schoonmaakster in Cruquius zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Cruquius inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Cruquius zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische websites die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Cruquius

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Cruquius

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Cruquius, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Boesingheliede, Beinsdorp, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,90 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Cruquius. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €18,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Cruquius kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Cruquius?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie