Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beinsdorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Beinsdorp? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Beinsdorp! Op deze pagina lees je handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-beinsdorp

Een schoonmaakster in Beinsdorp gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Beinsdorp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beinsdorp zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Kies meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan nuttige applicaties die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beinsdorp

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Beinsdorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beinsdorp, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuw-Vennep, Burgerveen, Boesingheliede en Cruquius.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Beinsdorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot zo’n €18,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Beinsdorp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Beinsdorp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie