Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Teeffelen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Teeffelen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Teeffelen! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-teeffelen

Een schoonmaakster in Teeffelen vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Teeffelen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Teeffelen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse websites die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Teeffelen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Teeffelen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Teeffelen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lithoijen, Lith, Oijen en Nuland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,90 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Teeffelen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen ongeveer €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €19,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Teeffelen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Teeffelen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie