Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lith

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lith? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Lith! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-lith

Een schoonmaakster in Lith inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Lith inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Lith vinden

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lith

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Lith

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lith, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Maren-Kessel, Volkel, Lithoijen en Teeffelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lith. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Prijs: tussen plus minus €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €17,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Lith huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lith?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie