Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Andijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Andijk? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Andijk! Op deze website bieden we praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-andijk

Een schoonmaakster in Andijk gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Andijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Andijk zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Andijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Andijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Andijk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudendijk, Avenhorn, Westwoud en Lutjebroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,70 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Andijk. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot €18,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Andijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Andijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie