Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leur

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Leur? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Leur! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-leur

Een schoonmaakster in Leur zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Leur inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leur zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan speciale Apps en websites die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leur

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Leur

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Leur, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hernen, Bergharen, Balgoij en Nederasselt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. Hieronder delen wij een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leur. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Leur hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Leur?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie