Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Balgoij

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Balgoij? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Balgoij! Op ons portaal delen wij volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-balgoij

Een schoonmaakster in Balgoij gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Balgoij inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Balgoij vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Balgoij

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Balgoij

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Balgoij, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Leur, Hernen, Nederasselt en Overasselt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het volgende deel vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Balgoij. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €15,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Balgoij kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Balgoij?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie