Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overasselt

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Overasselt? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Overasselt! Op onze schoonmaakwebsite delen wij diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-overasselt

Een schoonmaakster in Overasselt gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Overasselt inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Overasselt zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Heumen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overasselt

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Overasselt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Overasselt, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nederasselt, Balgoij, Niftrik en Ven-Zelderheide.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Overasselt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot wel €17,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Overasselt laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Overasselt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie