Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nederasselt

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nederasselt? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nederasselt! Op schoonmakerzoeken.nl vind je praktische tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nederasselt

Een schoonmaakster in Nederasselt zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Nederasselt inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nederasselt opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van praktische platforms die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Heumen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nederasselt

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nederasselt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nederasselt, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Balgoij, Leur, Overasselt en Niftrik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nederasselt. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €16,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Nederasselt hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nederasselt?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie