Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Niftrik

Wil je een schoonmaakhulp in Niftrik? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Niftrik! Op dit platform ontdek je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-niftrik

Een schoonmaakster in Niftrik inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Niftrik inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Niftrik vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse Apps en websites die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Niftrik

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Niftrik

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Niftrik, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Overasselt, Nederasselt, Ven-Zelderheide en Heijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand vind je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Niftrik. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Niftrik laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Niftrik?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie