Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Empe

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Empe? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Empe! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-empe

Een schoonmaakster in Empe inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Empe inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Empe zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Empe

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Empe

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Empe, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Colmschate, Diepenveen, Nijbroek en Terwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Empe. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot wel €16,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Empe kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Empe?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie