Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terwolde

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Terwolde? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Terwolde! Op deze website ontdek je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-terwolde

Een schoonmaakster in Terwolde vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Terwolde inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Terwolde inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Voorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terwolde

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Terwolde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Terwolde, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nijbroek, Empe, Teuge en Twello.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Terwolde. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot +/- €17,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Terwolde hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Terwolde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie