Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hunsel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hunsel? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Hunsel! Op deze website delen wij diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hunsel

Een schoonmaakster in Hunsel zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Hunsel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Hunsel inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hunsel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hunsel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hunsel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ittervoort, Neeritter, Haler en Ell.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hunsel. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €20,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Hunsel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hunsel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie