Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ittervoort

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ittervoort? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Ittervoort! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ittervoort

Een schoonmaakster in Ittervoort gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ittervoort inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ittervoort opzoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ittervoort

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ittervoort

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Ittervoort, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Neeritter, Thorn, Hunsel en Haler.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ittervoort. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €18,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Ittervoort huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ittervoort?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie