Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Landsmeer

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Landsmeer? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Landsmeer! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-landsmeer

Een schoonmaakster in Landsmeer inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Landsmeer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Landsmeer zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Landsmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Landsmeer

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Landsmeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Landsmeer, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Edam-Volendam, Waterland, Diemen en Amsterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Landsmeer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €16,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Landsmeer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Landsmeer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie