Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amsterdam

Wil je een schoonmaakhulp in Amsterdam? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Amsterdam! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-amsterdam

Een schoonmaakster in Amsterdam gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Amsterdam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Amsterdam zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Amsterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amsterdam

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Amsterdam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Amsterdam, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Diemen, Landsmeer, Wijdemeren en Blaricum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,90 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Amsterdam. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €18,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Amsterdam huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Amsterdam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie