Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wanssum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wanssum? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Wanssum! Op dit platform lees je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-wanssum

Een schoonmaakster in Wanssum vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Wanssum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Wanssum zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op praktische portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wanssum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Wanssum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wanssum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Geijsteren, Blitterswijck, Wellerlooi en Well.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel delen wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene organisaties in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wanssum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €18,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Wanssum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wanssum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie