Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kraggenburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Kraggenburg? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Kraggenburg! Op onze schoonmaakwebsite tref je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-kraggenburg

Een schoonmaakster in Kraggenburg gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Kraggenburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Kraggenburg inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige applicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kraggenburg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Kraggenburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kraggenburg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Schokland, Vollenhove, Marknesse en Luttelgeest.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder check je de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €12,60 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kraggenburg. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Flevoland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot +/- €15,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Kraggenburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kraggenburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie