Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Marknesse

Wil je een schoonmaakhulp in Marknesse? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Marknesse! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je praktische tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-marknesse

Een schoonmaakster in Marknesse zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Marknesse inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Marknesse opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Marknesse

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Marknesse

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Marknesse, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Kraggenburg, Schokland, Luttelgeest en Bant.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,60 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Marknesse. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot €15,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Marknesse kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Marknesse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie