Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schokland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schokland? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Schokland! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-schokland

Een schoonmaakster in Schokland vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Schokland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Schokland vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schokland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Schokland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schokland, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vollenhove, Sint Jansklooster, Kraggenburg en Marknesse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schokland. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €17,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Schokland kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schokland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie