Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Jansklooster

Wil je een schoonmaakhulp in Sint Jansklooster? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Sint Jansklooster! Op deze website verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-sint-jansklooster

Een schoonmaakster in Sint Jansklooster gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Sint Jansklooster inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Sint Jansklooster vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Jansklooster

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sint Jansklooster

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint Jansklooster, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Steenwijk, Tuk, Vollenhove en Schokland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €13,30 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sint Jansklooster. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen de €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €19,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Sint Jansklooster kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Jansklooster?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie