Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vollenhove

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vollenhove? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Vollenhove! Op ons portaal verstrekken we volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vollenhove

Een schoonmaakster in Vollenhove zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Vollenhove inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Vollenhove zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vollenhove

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Vollenhove

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vollenhove, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sint Jansklooster, Steenwijk, Schokland en Kraggenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vollenhove. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot €16,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Vollenhove kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vollenhove?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie