Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Papekop

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Papekop? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Papekop! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-papekop

Een schoonmaakster in Papekop gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Papekop inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Papekop inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oudewater.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Papekop

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Papekop

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Papekop, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Driebruggen, Waarder, Linschoten en Haarzuilens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Papekop. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €17,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Papekop huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Papekop?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie