Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Etten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Etten? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Etten! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-etten

Een schoonmaakster in Etten inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Etten inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Etten zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Etten

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Etten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Etten, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Varsselder, Netterden, Ulft en Sinderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Etten. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot €17,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Etten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Etten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie