Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Netterden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Netterden? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Netterden! Op deze pagina tref je duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-netterden

Een schoonmaakster in Netterden gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Netterden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Netterden opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Netterden

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Netterden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Netterden, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Megchelen, Gendringen, Varsselder en Etten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Netterden. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €17,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Netterden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Netterden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie