Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Linschoten

Wil je een schoonmaakhulp in Linschoten? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Linschoten! Op deze website delen wij nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-linschoten

Een schoonmaakster in Linschoten inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Linschoten inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Linschoten zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale platforms die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Montfoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Linschoten

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Linschoten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Linschoten, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Papekop, Driebruggen, Haarzuilens en De Meern.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Bijgaand check je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Linschoten. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €16,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Linschoten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Linschoten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie