Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Meern

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in De Meern? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in De Meern! Op deze pagina vind je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-meern

Een schoonmaakster in De Meern gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in De Meern inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in De Meern inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn speciale bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Utrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Meern

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in De Meern

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in De Meern, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Haarzuilens, Linschoten, Vleuten en Snelrewaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Meern. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot €15,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in De Meern hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Meern?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie