Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarzuilens

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Haarzuilens? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Haarzuilens! Op dit platform tref je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-haarzuilens

Een schoonmaakster in Haarzuilens inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Haarzuilens inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haarzuilens inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Utrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarzuilens

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Haarzuilens

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Haarzuilens, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Linschoten, Papekop, De Meern en Vleuten.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Schoonmaakbedrijf De PalmboomMeerndijk 473454 HNDe Meern
Güler Allround ServicesDe Duiker 623461 JGLinschoten
SupercleanLijsterbesstraat 163465 JSDriebruggen
Cirius SchoonmaakbedrijfGraaf van Randwijckstr 63467 PSHekendorp
NWSMeije 2943474 MDZegveld
Z&N SchoonmaakbedrijfBroeksloot 523474 HRZegveld
Sabayos-LipiezaCastellumlaan 23454 VBDe Meern
Paula’s Facilitaire DiensverleningMabeliastraat 153454 EADe Meern
MB SchoonmaakdienstenKeerkring 923454 KZDe Meern
Iss Cleaning ServicesRijnzathe 83454 PVDe Meern
Adresgegevens van schoonmaakbedrijven in de regio Utrecht

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Haarzuilens. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot wel €17,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Haarzuilens kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Haarzuilens?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie