Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidoostbeemster

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zuidoostbeemster? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Zuidoostbeemster! Op deze website lees je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zuidoostbeemster

Een schoonmaakster in Zuidoostbeemster inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Zuidoostbeemster inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Zuidoostbeemster inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Purmerend.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidoostbeemster

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Zuidoostbeemster

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Zuidoostbeemster, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Middenbeemster, Noordbeemster, Wijdewormer en Watergang.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zuidoostbeemster. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot €18,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zuidoostbeemster hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zuidoostbeemster?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie