Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Buchten

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Buchten? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Buchten! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-buchten

Een schoonmaakster in Buchten gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Buchten inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Buchten zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online marktplaatsen die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Buchten

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Buchten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Buchten, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Holtum, Papenhoven, Born en Nieuwstadt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Buchten. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen +/- €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €19,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Buchten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Buchten?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie