Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Holtum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Holtum? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Holtum! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-holtum

Een schoonmaakster in Holtum gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Holtum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Holtum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Holtum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Holtum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Holtum, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Papenhoven, Obbicht, Buchten en Born.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte bevordert een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Holtum. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €15,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over strijken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Holtum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Holtum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie