Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Obbicht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Obbicht? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Obbicht! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-obbicht

Een schoonmaakster in Obbicht zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Obbicht inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Obbicht zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn handige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Obbicht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Obbicht

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Obbicht, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Grevenbicht, Urmond, Papenhoven en Holtum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je de meest voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Obbicht. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €18,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Obbicht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week hangt af van het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Obbicht?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie