Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Urmond

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Urmond? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Urmond! Op ons portaal vind je duidelijke tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-urmond

Een schoonmaakster in Urmond zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Urmond inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Urmond zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Stein.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Urmond

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Urmond

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Urmond, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sittard, Limbricht, Grevenbicht en Obbicht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je de meest gangbare klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Urmond. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot €19,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Urmond huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Urmond?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie