Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Enter

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Enter? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Enter! Op deze pagina delen wij duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-enter

Een schoonmaakster in Enter vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Enter inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Enter inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Wierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Enter

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Enter

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Enter, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Goor, Markelo, Zuna en Rijssen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Enter. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €19,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Enter kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Enter?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie