Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wierden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wierden? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wierden! Op deze pagina ontdek je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wierden

Een schoonmaakster in Wierden inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Wierden inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Wierden inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan handige portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Wierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wierden

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wierden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Wierden, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Tubbergen, Twenterand, Borne en Almelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wierden. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €19,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Wierden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wierden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €375,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie