Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Notter

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Notter? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Notter! Op deze website vind je diverse tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-notter

Een schoonmaakster in Notter zoeken

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Notter inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Notter vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op praktische websites die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Wierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Notter

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Notter

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Notter, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hoge Hexel, Vasse, Nutter en Oud Ootmarsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Notter. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €16,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Notter kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Notter?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie