Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoge Hexel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hoge Hexel? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hoge Hexel! Op ons portaal delen wij praktische tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hoge-hexel

Een schoonmaakster in Hoge Hexel vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Hoge Hexel inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoge Hexel vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Wierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoge Hexel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hoge Hexel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Hoge Hexel, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vasse, Hezingen, Notter en Nutter.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hoge Hexel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Hoge Hexel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hoge Hexel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie