Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leons

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Leons? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Leons! Op dit platform bekijk je nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-leons

Een schoonmaakster in Leons vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Leons inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Leons inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Leeuwarden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leons

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Leons

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Leons, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Baard, Easterlittens, Húns en Winsum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
de Poetsvrouw en Beheer TerschellingBurgemeester Mentzstraat 28881 ALWest-Terschelling
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Overzicht schoonmaakbedrijven in en rondom Leeuwarden

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je een lijst met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €12,60 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Leons. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot €17,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Leons hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Leons?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie