Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baard

Wil je een schoonmaakhulp in Baard? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Baard! Op deze pagina ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-baard

Een schoonmaakster in Baard vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Baard inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Baard zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Leeuwarden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baard

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Baard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Baard, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Easterlittens, Baaium, Leons en Húns.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
de Poetsvrouw en Beheer TerschellingBurgemeester Mentzstraat 28881 ALWest-Terschelling
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Lijst met schoonmaakbedrijven in de buurt van Leeuwarden

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €12,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Baard. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €15,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Baard kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Baard?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie