Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bosch en Duin

Wil je een schoonmaakhulp in Bosch en Duin? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Bosch en Duin! Op ons portaal ontdek je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bosch-en-duin

Een schoonmaakster in Bosch en Duin vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Bosch en Duin inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bosch en Duin zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op praktische applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Zeist.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bosch en Duin

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Bosch en Duin

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bosch en Duin, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder en Bilthoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bosch en Duin. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €18,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Bosch en Duin huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Bosch en Duin?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie