Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groenekan

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Groenekan? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Groenekan! Op deze website tref je volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-groenekan

Een schoonmaakster in Groenekan inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Groenekan inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Groenekan vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groenekan

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Groenekan

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Groenekan, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Maartensdijk, Hollandsche Rading, Bosch en Duin en Den Dolder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €12,70 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Groenekan. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €17,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over strijken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Groenekan huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Groenekan?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie