Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hollandsche Rading

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hollandsche Rading? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hollandsche Rading! Op ons portaal delen wij veel tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hollandsche-rading

Een schoonmaakster in Hollandsche Rading inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Hollandsche Rading inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hollandsche Rading vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hollandsche Rading

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hollandsche Rading

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hollandsche Rading, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lage Vuursche, Bunschoten-Spakenburg, Maartensdijk en Groenekan.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hollandsche Rading. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €15,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Hollandsche Rading huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hollandsche Rading?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie