Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bunschoten-Spakenburg

Wil je een schoonmaakhulp in Bunschoten-Spakenburg? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Bunschoten-Spakenburg! Op deze pagina lees je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-bunschoten-spakenburg

Een schoonmaakster in Bunschoten-Spakenburg gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Bunschoten-Spakenburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Bunschoten-Spakenburg vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt poetsen. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Kies enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Bunschoten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bunschoten-Spakenburg

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bunschoten-Spakenburg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Eemdijk, Soesterberg, Lage Vuursche en Hollandsche Rading.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bunschoten-Spakenburg. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen de €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot zo’n €16,00 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Bunschoten-Spakenburg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bunschoten-Spakenburg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie