Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Emmer-Compascuum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Emmer-Compascuum? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Emmer-Compascuum! Op ons portaal bieden we diverse tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-emmer-compascuum

Een schoonmaakster in Emmer-Compascuum gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Emmer-Compascuum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Emmer-Compascuum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er praktische online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Emmer-Compascuum

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Emmer-Compascuum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Emmer-Compascuum, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, 2e Valthermond en Valthermond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Emmer-Compascuum. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €15,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Emmer-Compascuum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Emmer-Compascuum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie