Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Barger-Compascuum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Barger-Compascuum? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Barger-Compascuum! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-barger-compascuum

Een schoonmaakster in Barger-Compascuum zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Barger-Compascuum inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Barger-Compascuum inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende applicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Emmen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Barger-Compascuum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Barger-Compascuum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Barger-Compascuum, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nieuw-Dordrecht, Erica, Emmer-Compascuum en 2e Valthermond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. Bijgaand check je een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Barger-Compascuum. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot zo’n €19,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Barger-Compascuum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Barger-Compascuum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie