Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker 2e Valthermond

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in 2e Valthermond? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in 2e Valthermond! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-2e-valthermond

Een schoonmaakster in 2e Valthermond vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in 2e Valthermond inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in 2e Valthermond opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan praktische webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht 2e Valthermond

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in 2e Valthermond

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in 2e Valthermond, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Valthermond en Exloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in 2e Valthermond. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €17,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in 2e Valthermond kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in 2e Valthermond?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie